Om SOBBL

Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag (SOBBL) er et samvirkeforetak som har til hovedformål å skaffe boliger til andelseierne gjennom borettslag eller på annen måte og å forvalte boliger for andelseierne.

SOBBL er forretningsfører for alle typer boligselskap; borettslag, sameier og boligaksjeselskap. Vi påtar oss også prosjektleder oppdrag for borettslagene, både store og små prosjekt. 

Våre kunder er fra store deler av tidligere Østfold fylke. Virksomheten vår er fordelt på avdelingene forvaltning, økonomi og teknisk.
 
I tillegg har SOBBL datterselskapet SOBBL Eiendomsmegling AS.

Medlemsblad og årsberetning

ASK & PARTNERS

Ask & Partners består av erfarne meglere med god kunnskap om boligmarkedet i Østfold, og vi holder til i SOBBLs lokaler i Sarpsborg.

Alle har solid lokalkjennskap om hva som rører seg i nærområdet, og hva sarpingene er opptatte av. Flere av meglerne er født og oppvokst i Sarpsborg og omegn, og vet derfor om alle fordelene ved å bo i byen. Denne kunnskapen brukes aktivt når vi selger boliger, og vi deler gjerne erfaringer enten du skal kjøpe eller selge.  

Lang tilknytning i Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag gjør at meglerne i Ask & Partners har en trygg og solid forankring i byen, noe som kommer kundene til gode. Vi bryr oss om lokalmiljøet og stedets utvikling.

Ta kontakt med oss på tlf: 69 11 32 00

Scroll to Top